logo Historische Vereniging Schiedam
> Startpagina > De Geschiedenis van Schiedam > Bibliografie > Scyedam > Scyedam, 2001-1 (27e/1)


Bibliografie

Publicatie

Nieuwe uitgaven 27-1

Auteur(s)
OmschrijvingNieuwe uitgaven 27-1. In: Scyedam, 2001-1 (27e/1).
ToelichtingBespreking van: - 'Toen was Kethel nog een dorp. Herinneringen van een boerenzoon.', Arie Bijl; - 'Schiedam. Stad met een gouden randje.', C.D. Laros; - 'Schiedam bouwt op jeneververleden. Een wandeling door de tijd', Nathalie Lans; (gewijzigde heruitgave; de vele fouten van de eerste druk zijn nergens gecorrigeerd, wel veel nieuwe foto's); - 'Schiedam torent uit boven molenverleden. Een wandeling en fietstocht door de tijd', Nathalie Lans, een fraai uitgevoerd boek; ook in het Engels verkrijgbaar. - 'Schiedam', cadeau van de gemeente aan de inwoners ter gelegenheid van het 725 jarig bestaan van de stad; tekst van Carel van der Velden in zowel nederlands als engels. - "Dokter A.D. de Leeuw, een bijzonder mens in Schiedam", M. Van ´t Hof en S.Ph. Louis.
Jaar publicatie2001
SoortArtikel
Onderdeel van map: Scyedam, 2001-1 (27e/1)
De Historische Vereniging Schiedam heeft alle artikelen tot december 2011 op CD-Rom uitgebracht (bestelinformatie...). Scyedam wordt toegestuurd aan leden van de Vereniging en is verkrijgbaar via de Schiedamse boekhandels. De artikelen kunnen niet los besteld worden.
De publicatie is onder meer in te zien bij het Gemeentearchief Schiedam. Voor locatie en openingstijden, zie de website van het Gemeentearchief.
Trefwoorden


> Startpagina > De Geschiedenis van Schiedam > Bibliografie > Scyedam > Scyedam, 2001-1 (27e/1)