scidam-logo

Historische Vereniging Schiedam

> Startpagina

186 x Scyedam Digitaal


De werkgroep Informatisering heeft in 2012 een actualisering van de CD met het verenigingstijdschrift Scyedam voltooid. Deze CD is te koop in het bezoekcentrum. Op de CD staan 186 exemplaren van nr. 1 (december 1975) tot en met het honderdzesentachtigste exemplaar van december 2011.
In totaal gaat het om bijna 2000 artikelen en mededelingen en om meer dan 4000 afbeeldingen.


De CD is verkrijgbaar tijdens de openingstijden van het bezoekcentrum Hoogstraat74a in Schiedam. De prijs is € 35, voor leden geldt een gereduceerde prijs van € 25.

Wanneer u de vorige uitgave van de CD reeds in bezit heeft (uitgave 2004), dan kunt bij inlevering van dat exemplaar € 10 korting krijgen.

U kunt de CD ook bestellen via het e-mailadres ledenadministratie@HistorischeVerenigingSchiedam.nl. Wanneer u tegelijkertijd het verschuldigde bedrag, verhoogd met € 3,00 verzendkosten, overmaakt op rekening NL44 INGB 0002 4822 34 t.n.v. Historische Vereniging Schiedam onder vermelding van CD-Scyedam, dan krijgt u de CD zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

(Het lidmaatschap kost overigens € 20,50, voor houders van een bejaardenpas € 18,50 en voor echtparen / met partner € 23,50; dus een goede gelegenheid om lid te worden!)

U kunt de CD gebruiken op een PC met Windows (Vista en hoger).

Het is niet onmogelijk om de CD op Apple's Mac OS X te gebruiken, maar u heeft extra software nodig om het CHM-bestand te raadplegen. Deze software ondersteunt mogelijk niet de zoekfunctie van CHM-bestanden. De Historische Vereniging Schiedam kan u bij eventuele problemen geen ondersteuning verlenen.

> Startpagina
LEES VOOR BrowseAloud
*